Werken

Werken is meer dan een baan hebben. In economische zin is het de grootste bron van inkomen en daarmee een van de belangrijkste instrumenten om armoede te bestrijden en sociale ongelijkheid te verminderen. Maar naast structuur, ritme en sociale contacten, levert het zelfvertrouwen op en het gevoel ergens bij te horen en aan bij te dragen. Werk hebben gaat dan ook vooral ook over welbevinden. Wij zien investeringen in kantoren en bedrijfsruimte dan ook vooral als een middel om gezonde, goed bereikbare en fijne omgevingen te creëren.

GREEN Real Estate richt zich daarom op werkplekken die goed bereikbaar zijn en die erop gericht zijn mensen samen te brengen zodat ze optimaal kunnen samenwerken. Plekken die waardevol zijn, in termen van investeringen maar vooral ook in termen van wat ze betekenen voor individuele mensen. Het project LEVEL in Leiden is een mooi voorbeeld hiervan.

LEVEL

In Leiden, tussen Centraal Station Leiden en het LUMC, ligt LEVEL. Een waar knooppunt van mensen voor wie het een werk- of bezoekbestemming is, een plek voor zorg of juist voor een luxe en comfortabel verblijf in het hotel of voor een smakelijke lunch of diner in het restaurant.

Een mix aan functies verspreid over 12 verdiepingen in hartje stad. Vier kantoorvloeren voor de gemeente Leiden inclusief publieke balies. Aangevuld met kantoorvloeren van de Universiteit Leiden, het Luzac College en Element Offices. Een zorghotel voor mensen die korte of langdurige zorg nodig hebben door ziekte of ouderdom. Met op de bovenste verdieping een restaurant boven het Fletcher hotel met 117 hotelkamers en een eigen welness. Een plek voor mensen, om te ontmoeten, te werken, te ontspannen of de zorg te krijgen die zij nodig hebben. En dat alles op loopafstand van het Biosciencepark.