GREEN Amersfoort Eemplein

Aanpak

Succes vraagt meer dan alleen het beoordelen en ontwikkelen van vastgoed. Grondaankoop, financiering, planontwikkeling, bouw, exploitatie en verkoop zijn aspecten die zo efficiënt mogelijk moeten worden opgezet. Dat vraagt vaak om een nieuwe benaderingswijze.

GREEN is in toenemende mate regisseur van de hele levenscyclus van een vastgoedproject. Denk daarbij bijvoorbeeld aan grondaankoop, planontwikkeling, het bouwproces, de financieringsmogelijkheden, het beheertraject en ook het verhuren van vastgoed. We kijken in het boekje van de ontwikkelaar, de bouwer, de huurder en de belegger. We begrijpen hun rol en komen vervolgens tot nieuwe proposities of andere oplossingen. 

GREEN ambieert een stevige band met zijn partners. Die ontstaat vooral door hoe wij zaken doen. Partners waarderen onze degelijkheid. Dat betekent dat we grondig ons huiswerk maken, ingetogen werken en overeengekomen afspraken nakomen. Dat in combinatie met de kracht van anders denkenanders doen, leidt tot verrassende resultaten. Bekijk anders combinerenanders samenwerken en andere mogelijkheden voor meer voorbeelden.