GREEN LEVEL Leiden

De organisatie

GREEN is een platte organisatie die verantwoordelijkheden zo veel mogelijk delegeert.

Het Management Team wordt gevormd door Aart Jan W. Verdoold (algemeen directeur), Richard Braun (financieel directeur), Steven van Ginkel, Koen Gerrits en Paul van der Eng.

Aart Jan Verdoold

Aart Jan is in 2002 gestart als medewerker bij Basis Bedrijfshuisvesting waar hij in 2004 partner wordt. Hij is dan belast met de onroerendgoedportefeuille van Jan Zeeman. In 2005, Aart Jan is inmiddels vastgoedmanager van de portefeuille, vraagt Jan Zeeman om aan zijn kant van de tafel te komen zitten. De vastgoedportefeuille Zeeman is sterk gegroeid en Jan Zeeman wil verder groeien in vastgoed. Op 1 oktober 2005 startten beide ondernemers met GREEN Real Estate B.V. Aart Jan heeft onlangs bekend gemaakt nieuwe wegen te gaan verkennen. Aart Jan zal tot eind 2019 aanblijven als algemeen directeur. In een interview kijkt hij terug op zijn tijd als algemeen directeur van GREEN en zijn ervaringen in de afgelopen jaren.

Richard Braun

Richard Braun is sinds mei 2018  financieel directeur. Daarvoor heeft hij elf jaar bij het beursgenoteerde Wereldhave gewerkt, laatstelijk in de functie als director Finance & Investments. Daarvoor heeft Richard negen jaar bij PwC gewerkt. Samen met de algemeen directeur Aart Jan Verdoold vormt hij de statutaire directie van GREEN.

Steven van Ginkel

Steven van Ginkel is sinds november 2011 werkzaam bij GREEN. Hij studeerde HBO Bedrijfseconomie aan de Hogeschool in Rotterdam. In 2015 behaalde Steven zijn QC-titel (Qualified Controller HOFAM) en in 2019 zijn MSc-titel bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen (Master of Science in Controlling). Als Manager Finance & Control is hij lid van het Management Team. Steven voert de dagelijkse leiding over de financiële afdeling en hij werkt nauw samen met de financieel directeur en de verschillende portefeuilleverantwoordelijken en asset managers van de beleggingsportefeuille.

Koen Gerrits

Sinds april 2016 is Koen Gerrits portefeuille manager van het bedrijfsonroerendgoed en de woningportefeuille. Als portefeuille manager bedrijfsonroerendgoed en wonen is hij lid van het Management Team. Koen startte in 2010 als property manager bij GREEN. Hij studeerde HBO Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool en volgde aansluitend de Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. In mei 2019 heeft hij zijn postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de ASRE afgerond. Vanuit zijn betrokkenheid bij de beleggingsportefeuille heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van assetmanagement, waarderingen en portefeuilleanalyse.

Paul van der Eng

Sinds september 2018 is Paul van der Eng werkzaam bij GREEN als ontwikkelmanager. Hij is verantwoordelijk voor de projectontwikkelingsportefeuille van GREEN, daarnaast heeft hij de retail beleggingen onder zich. Na het behalen van zijn Master in de bouwkunde (aan de TU Delft) heeft hij de studie bedrijfskunde (Universiteit van Amsterdam) afgerond.  Paul is lid van het Management Team in de rol van hoofd ontwikkeling en retail.