GREEN LEVEL Leiden

De organisatie

GREEN is een platte organisatie die verantwoordelijkheden zo veel mogelijk delegeert.

Het Management Team wordt gevormd door Richard Dallinga (CEO), Richard Braun (CFO), Steven van Ginkel (Manager Finance & Control), Koen Gerrits (Head of Asset Management), Juul Derks (Head of Investments) en Piet Hein Erdman (Head of Development & Construction).

Richard Dallinga

Richard Dallinga is in november 2019 gestart als algemeen directeur van GREEN Real Estate.
Richard heeft ruim 25 jaar ervaring in de retail- en vastgoedwereld. Tot november 2019 was hij als Managing Director Real Estate verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille van HB Capital (investeringsbedrijf van familie Blokker). Hier heeft hij ruimschoots ervaring opgedaan met het werken in een familiebedrijf. Daarvoor was Richard verantwoordelijk voor de Nederlandse retail en agency business bij JLL. Verder was hij werkzaam bij Unibail-Rodamco en Corio (Herontwikkeling Hoog Catharijne). Retailervaring deed hij op in diverse commerciële functies binnen Ahold waar hij na zijn studie in Groningen ruim negen jaar heeft gewerkt. In 2004 haalde Richard zijn MRE titel aan de Amsterdam School of Real Estate en tevens is hij 'Member of RICS'.

Richard Braun

Richard Braun is sinds mei 2018  financieel directeur. Daarvoor heeft hij elf jaar bij het beursgenoteerde Wereldhave gewerkt, laatstelijk in de functie als director Finance & Investments. Daarvoor heeft Richard negen jaar bij PwC gewerkt. Samen met de algemeen directeur Richard Dallinga vormt hij de statutaire directie van GREEN.

Steven van Ginkel

Steven van Ginkel is sinds november 2011 werkzaam bij GREEN. Hij studeerde HBO Bedrijfseconomie aan de Hogeschool in Rotterdam. In 2015 behaalde Steven zijn QC-titel (Qualified Controller HOFAM) en in 2019 zijn MSc-titel bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen (Master of Science in Controlling). Als Manager Finance & Control is hij lid van het Management Team. Steven voert de dagelijkse leiding over de financiële afdeling en hij werkt nauw samen met de financieel directeur en de verschillende portefeuilleverantwoordelijken en asset managers van de beleggingsportefeuille.

Koen Gerrits

Sinds april 2016 is Koen Gerrits portefeuille manager van het bedrijfsonroerendgoed en de woningportefeuille. Als Head of Asset Management is hij lid van het Management Team. Koen startte in 2010 als property manager bij GREEN. Hij studeerde HBO Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool en volgde aansluitend de Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. In mei 2019 heeft hij zijn postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de ASRE afgerond. Vanuit zijn betrokkenheid bij de beleggingsportefeuille heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van assetmanagement, waarderingen en portefeuilleanalyse.

Juul Derks

Juul Derks is per 1 augustus 2020 aangesteld als Head of Investments bij GREEN. Hij richt zich in deze functie op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille binnen de nieuwe strategie van GREEN. Juul maakt deel uit van het MT. Hiervoor werkte Juul bij Sebald (nu RPGAM) waar hij partner was. Hij was gedurende 6 jaar verantwoordelijk voor de op-en uitbouw van de omvangrijke Nederlandse portefeuille. Juul begon zijn carrière 17 jaar geleden bij European Investment Group AG en werkte achtereenvolgens bij The IBUS Company, Annexum en Sebald.

Piet Hein Erdman

Piet Hein is lid van het Management Team in de functie van Head of Development & Construction. Daarvoor werkt hij bij abcnova als Business Unit Manager commervieel vastgoed. Piet Hein begon 20 jaar geleden zijn vastgoedcarrière bij Synchroon als ontwikkelingsmanager. Vervolgens is hij werkzaam geweest bij ASR Vastgoedonntwikkeling, ING RED  en JLL in de functie vanHead of Property & Asset manager waar hij leiding gaf aan een team van 40 professionals. Piet Hein, opgeleid tot economisch geograaf en in het bezit van een Master of Real Estate  is sinds 1 maart jl. werkzaam bij GREEN.