GREEN LEVEL Leiden

De organisatie

GREEN is een platte organisatie die verantwoordelijkheden zo veel mogelijk delegeert.

Het Management Team wordt gevormd door Aart Jan W. Verdoold (algemeen directeur), Richard Braun (financieel directeur), Klaas Jonathan Bals, Koen Gerrits en Paul van der Eng.

Aart Jan Verdoold

Aart Jan start in 2002 zijn carrière als medewerker bij Basis Bedrijfshuisvesting waar hij in 2004 partner wordt. Hij is dan belast met de onroerendgoedportefeuille van Jan Zeeman. In 2005, Aart Jan is inmiddels vastgoedmanager van de portefeuille, vraagt Jan Zeeman om aan zijn kant van de tafel te komen zitten. De vastgoedportefeuille Zeeman is sterk gegroeid en Jan Zeeman wil verder groeien in vastgoed. Op 1 oktober 2005 startten beide ondernemers met GREEN Real Estate B.V.

Richard Braun

GREEN heeft Richard Braun per mei 2018 aangesteld als nieuwe financieel directeur. Hij verliet daarmee het beursgenoteerde Wereldhave waar hij sinds 2007 werkzaam was, laatstelijk in de functie als director Finance & Investments. Samen met de algemeen directeur Aart Jan Verdoold vormt hij de statutaire directie van GREEN.

Klaas Jonathan Bals

Klaas Jonathan Bals is sinds april 2016 lid van het Management Team en als asset manager verantwoordelijk voor de woningen en winkels. Daarnaast is hij als ontwikkelingsmanager verantwoordelijk voor een deel van de ontwikkelingsportefeuille. Klaas Jonathan is sinds 2009 aan GREEN verbonden. Klaas Jonathan heeft Vastgoed en Makelaardij te Utrecht gestudeerd en recent de studie Master of Science in Real Estate (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

Koen Gerrits

Sinds april 2016 is Koen Gerrits asset manager van het bedrijfsmatig en maatschappelijk vastgoed en lid van het Management Team. Koen startte in 2010 als property manager bij GREEN. Hij studeerde HBO Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool en aansluitend de Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel volgt hij postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de ASRE. Vanuit zijn betrokkenheid bij de beleggingsportefeuille heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van vastgoedmanagement, waarderingen en portefeuilleanalyse.

Paul van der Eng

Per 1 september 2018 is Paul van der Eng bij GREEN aan de slag gegaan als ontwikkelmanager. Hij is mede verantwoordelijk voor de ontwikkelportefeuille van GREEN, waarin momenteel zo’n 30 ontwikkelingen onder handen zijn. Na het behalen van zijn Master in de bouwkunde (aan de TU Delft) heeft hij de studie bedrijfskunde (Universiteit van Amsterdam) afgerond. Paul werkte eerder bij bedrijven als Wereldhave en Hoorne Vastgoed. Paul is lid van het Management Team.